U 25. godini

'Njezina smrt je neobjašnjiva i iznenadna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Preminula je Peaches Gedolf.

Umrla je Peaches Geldof, objavio je BBC. Peaches je kći Paule Yates i pjevača Boba Geldofa. Peaches je preminula u 25. godini.

Pogledaj i ovo Mira Furlan - 2 Tužna vijest Zbogom, divo: U 66. godini preminula legendarna hrvatska glumica Mira Furlan

'Kad je mama umrla, tata me odvezao u školu kao da se ništa nije dogodilo'

Uzrok smrti još nije poznat. 'U ovoj fazi, smrt se karakterizira kao neobjašnjiva i iznenadna', piše u priopćenju policije. Peaches je nađena u svom domu u blizini Worthama, Kent.

Njezin otac Bob Geldoff potvrdio je smrt. 'Izvan sebe smo', rekao je. 'Ona je bila najluđa, najzabavnija i najpametnija od svih nas', dodao je. 'Koje divno dijete. Kako je moguće da ju više nikada nećemo vidjeti? Kako ćemo to podnijeti?', rekao je Bob.

Peaches je rođena 1989. godine, a s 15 je već počela medijsku karijeru kada je postala kolumnistica časopisa Elle. sa 16 godina napustila je roditeljsku kuću i pisala je za Telegraph i Guardian. Kasnije je dobila svoju televizijsku emisiju.

25-godišnjakinja je udana za glazbenika Thomasa Cohena s kojim ima dva sina, jednogodišnjeg Astala i Fedra koji će 24. travnja napuniti godinu dana.

Thomas je poslao priopćenje medijima. 'Moja dva sina i ja obožavamo voljenu Peaches. Odgajat ću sinove tako da majku svakodnevno nose u srcima. Zauvijek ćemo ju voljeti', napisao je.

Peaches je nekoliko sati prije smrti na Instagramu objavila dva videa svog mlađeg sina Fedra, ali i fotografiju sa svojom majkom Paulom koja je umrla kada je ona imala 11 godina.

 

Ova vijest iznenadila je poznate koji su se oprostili od nje putem Twittera.

'OMG Peaches Geldof. Takva šokantna vijest. MOje misli su s njezinom obitelji i bliskim prijateljima', napisala je Denise Van 

'Upravo sam čuo za Peaches. Ovo je strašno. Jako tužno. Mislima sam s njezinom obitelji', napisao je Tom Fletcher.

'Tako je tužno bilo kada sam čuo za Peaches. Počivaj u miru', napisao je Simon Cowell.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene