453556
453556
453556
453556
453556

BORBA ZA KĆI I PRSTEN Bijesna glumica na sudu s milijarderom

  • , 14.10.2016., 11:11
  • Autor:
  • komentara

Slavna glumica u sukobu je s bivšim zaručnikom.

 
 
 
 
Uma Thurman i Arpad Busson (Foto: Getty)
Uma Thurman i Arpad Busson (Foto: Getty)

Uma Thurman vodi sudsku bitku s bivšim zaručnikom Arpadom Bussonom. TMZ piše kako njih dvoje odlaze na sud već nekoliko mjeseci, a sve zato što je Arpad odlučio tražiti pravo da češće viđa njihovu 4-godišnju kćerkicu.

Uma se tom protivi jer, kaže, ionako sama brine o kćeri kojoj Arpad otkazuje sedam od deset susreta. Glumica smatra da Arpad već ima dovoljno prava viđati kći, no jednostavno ta prava ne koristi. Izvori bliski glumici kažu kako bi ona htjela dijeliti skrbništvo, no ne uspijeva se dogovoriti s Arpadom.

Bijesna je što on traži više vremena s malenom, za koju se na kraju brinu dadilje. Sukob Arpada i Ume ne vodi se samo na razini viđanja djeteta. On, naime, traži da mu se vrati zaručnički prsten, no Uma to ne želi.

Uma Thurman i Arpad Busson (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se