Riješili slučaj

Uhićeni lopovi: Maja Šuput nam otkrila što je policija pronašla

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maja Šuput može mirno spavati jer policija je ulovila provalnike koji su joj otuđili osobne stvari.

Nakon nepunih mjesec dana što su provalnici 'operirali' po stanu Maje Šuput, policija je uhitila dvojicu lopova. Maji je otuđena imovina u vrijednosti oko 60 tisuća kuna, a Maja je u utorak ujutro bila na prepoznavanju svojih stvari.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

''Jutros sam bila na policiji kako bih vidjela stvari koje su pronađenje. Od svega što je ukradeno pronađen je moj mobitel, laptop i fotoaparat. Sve ostalo nije pronađeno'', kazala je Maja koja je napokon sretna što su lopovi iza rešetaka.

''Nema veze što se dogodilo. Važno je da su lopovi uhvaćeni. Oduševljena sam hrvatskom policijom. Odlično su odradili svoj posao i hvala im na tome.

Podsjetimo, dok se Maja Šuput odmarala u dalekom Meksiku, lopov je to iskoristio kako bi upao u njezin stan. Majin stan na zagrebačkom Bijeniku našao se tako na meti provalnika, a pretpostavlja se da je u stan provaljeno između 9. i 11. siječnja.

Lopov je obio prozor i tako ušao u stan, a sve to učinio je sa stražnje strane zgrade kako bi bio neprimjetan.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene