Poželjela je prsten

Udaje se Žanamari! - Dečka joj je trebalo malo 'gurnuti'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Žanamari odlučila se udati za svog novog dečka Maria Perčića i to iduće godine.

'Baš sam razmišljala kako si mi ti zapečatio sudbinu', rekla je Žanamari voditelju Daliboru Petku u njegovom showu na Narodnom radiju gdje je i otkrila informaciju da se odlučila udati.

Pogledaj i ovo Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Nikad zaljubljeniji Šuškalo se da će se razvesti, a oni su iznenadili svojom odlukom i poslali jasnu poruku zlim jezicima

Naime, prije dva mjeseca, upravo u  emisiji na Narodnom radiju, Petko je ispitivao pjevačicu o mogućnosti skorašnjeg odlaska pred oltar. Žana si je tada jako poželjela prsten, a to je čuo i njen dečko Mario Perčić, koji se uključio u emisiju.

>> Žanamari zna kako privući pažnju: Vježba u gaćicama i grudnjaku!

'Dao si ideju Mariju. Hvala ti što si ga malo gurnuo', smijala se Žanamari koja je došla najaviti koncert svog banda J'Animalsi u Zagrebu. Žanamari ovog petka nastupa na Ribnjaku.

'Jako smo nabrijani na svirku, nismo u Zagrebu svirali cijelo ljeto', rekla je pjevačica koja će na ovom koncertu predstaviti i dva nova člana banda. Uz to čekaju vas i dvije nove pjesme, kojima najavljuje rad na novom albumu. 'Jedna je Oči u oči.

Pjesma je gotova, ali čekamo s objavom dok ne snimimo spot', rekla je Žana koja se na prošlom snimanju zbližila sa sadašnjim zaručnikom. 'To je bilo sudbinski. Kad pogledate spot vidite da je on jako intiman. Pripomogao nam je da se zbližimo', rekla je pjevačica kazavši da joj se jako sviđaju crne vjenčanice, ali da ne zna još kakvu će ona nositi.

'Imamo datum vjenčanja, ali sve je još friško pa bih to zadržala za sebe.  Bit će iduće godine', otkrila je pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene