Malo je trebalo

U samo 2 godine - Pretvorila se u samouvjerenu vladaricu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Charlene od Monaca s prolaskom vremena izgleda sve samouvjerenija i stabilnija članica ove plemenitaške obitelji koja vlada jednom od najpoželjnijih zemalja na svijetu.

Prije nešto više od dvije godine, točnije 2. srpnja 2011. godine, Charlene se udala za princa Alberta od Monaca. Bilo je to jedno od najneobičnijih vjenčanja koja je svijet ikad vidio.

Charlene je djelovala veoma tužno, na kraju se i rsplakala, a suprug joj nije nimalo pomogao u toj njezinoj emociji već je djelovao poprilično hladno.

Pogledaj i ovo showbuzz Ekskluziva iz Monaca Intervju sa seks ikonom 80-ih: 'Stariti nije lako, iznenadite se kako izgledate'

>> Jeste li vidjeli tužniju mladenku?

Već tada su krenula šuškanja kako u njihovoj vezi nešto nije u redu no izgleda kako je bila riječ samo o pregrštu raznoraznih, isprepletenih emocija koje su dovele do suza i krivo shvaćenih poteza ovog slavnog para.

No, za razliku od nesigurne Charlene od prije dvije godine, ova samouvjerenija njezina 'kopija' zablistala je sinoć u prekrasnoj haljini na humanitarnoj večeri u Monacu, ruku pod ruku sa svojim 55-godišnjim suprugom.

35-godišnja Charlene oduzela je dah svima koji su je vidjeli, a svojim blagim izrazom lica i skromnim ponašanjem neodoljivo je podsjetila na pokojnu britansku princezu Dianu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene