Sretni roditelji

U slavnu obitelj stiže treće dijete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kako je pjevačica Gwen Stefani poželjela još jedno dijete jer je, po najnovijim napisima američkih medija, trudna po treći put.

43-godišnja Gwen Stefani majka je dvojice sinova - Kingstona (7) i Zume (5), koje ima u braku s pjevačem Gavinom Rossdaleom. Vijest o nadolazećoj prinovi u njihovoj obitelji donosi magazin In Touch Weekly.

'Gwen i Gavin ne mogu biti sretniji. Ona se trenutno pokušava što više odmarati. Želi se uvjeriti da je s bebom sve u redu', izjavio je za navedeni magazin izvor blizak paru.

Pogledaj i ovo showbuzz slikarstvo bez odjeće Bujne grudi na izvol'te: Pjevač ljubi 16 godina mlađu manekenku koja golim fotkama uveseljava milijune

>> 43-godišnja mama u ležernom izdanju: Tko ne bi skužio OVE trbušnjake?

A upravo nas njezin stil odijevanja u posljednje vrijeme sve više uvjerava kako su ove tvrdnje o trudnoći točne. Naime, Gwen je poznata po topićima koje nosi i po tome koliko voli pokazivati svoj ravni trbuh. No, u takvom izdanju nije snimljena još od 29. kolovoza. Od tada najčešće odijeva širu odjeću koja joj prekriva trbuh.

U intervjuu za časopis Marie Claire, u rujnu 2012. godine, Gwen je izjavila kako su ona i suprug pokušali dobiti treće dijete još 2010. godine no nije im uspjelo.

'Veoma sam željela treće dijete. No, nije nam išlo po planu. Pa... Osjećam se dobro s ovim što imam. Sve je ispalo onako kako je trebalo. Ne možete ništa planirati. Možete se samo truditi', izjavila je tada Gwen.

Za razliku od nje, kojoj će ovo dijete biti treće, njezinom suprugu bit će četvrto. Naime, Gavin je također otac 24-godišnjoj britanskoj ljepotici, modelu Daisy Lowe, koju je dobio iz veze s njezinom majkom Pearl.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene