OTKRIVAMO DETALJE

Tvoje lice zvuči poznato: Tko bi htio biti Thompson, Jasmin Stavros, a tko Gabi Novak?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natjecatelji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ otkrili su koji pjevači su njihovi idoli i u kojim ulogama bi se voljeli okušati.

Na jesen počinje treća sezona najgledanijeg zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Show je prošle godine prikovao za ekrane tisuće gledatelja koji su uživali u nevjerojatnim transformacijama brojnih poznatih domaćih i stranih lica. Puno truda i kreativnosti uložile su naše zvijezde koje su se vješto snašle u ulogama drugih estradnjaka i tako oduševili kako publiku tako i stručni žiri.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabavni show Prva epizoda treće sezone 'Tvoje lice zvuči poznato' najgledaniji program dana

Nimalo lagan zadatak transformacije i ove sezone predstoji ovogodišnjim kandidatima. Damir Kedžo samo je jedan od njih. Mladi pjevač nam je otkrio kako bi se htio naći u jednoj ženskoj ulozi. 'Oduvijek sam htio pjevati neku opernu ariju, ali ženski vokal. To je najveći izazov', otkrio je Kedžo.

Upravo to ne bi htio Filip Dizdar. Transformacija u žensku osobu za njega nije željena opcija. 'Ne bi se htio transformirati u svoju sestru. Zanimljiv mi je Jasmin Stavros. On ima četiri plesna pokreta i mislim da bih to uspio savladati', priznao je Filip.

 

Problema s ženskim pjevačkim divama nema Matteo Cetinski. Naprotiv, on bi se baš htio transformirati u poznatu domaću pjevačicu Gabi Novak. ' Zato što je osobno užasno volim i prvu sam je zavolio na estradi', otkrio je Matteo.

Pjevačica Žanamari Perčić svoju transformaciju zamišlja u obliku slavnog Princa. 'Vokalno i fizionomijom bi mi legao super. I oboje smo tamnoputi. Potajno se nadam da ću biti on', rekla je Žanamari.

 

Iako nisu slični fizionomijom, glumica Ana Maras je priznala kako je njezin idol Thompson. 'Fascinantan mi je čovjek. Pokušala bih prenijeti dio njegove karizme, a još je i muško, a žene to vole', zaključila je simpatična Ana.

Uz pomoć vrhunskog tima stručnjaka transformacija u željenu ličnost možda će nekim našim kandidatima i biti ostvarena. No, samo je jedan pobjednik koji će svoju pobjedu nesebično pokloniti onome kome je stvarno potrebna.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene