Teže ozljede

U bolnicu stiže supruga: Glumčevo zdravstveno stanje se pogoršava?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se kako bi se slavnom glumcu zdravstveno stanje moglo pogoršati pa je njegova supruga sjela na prvi avion i krenula put Engleske.

Slavni glumac Harrison Ford prije tri dana završio je u bolnici nakon ozljede na setu snimanja novog nastavka filmskog serijala 'Star Wars'. Nakon što su ga udarila vrata Millenium Falcona, Ford je slomio gležanj te zadobio ozljede na prsima.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 Tko bi se tome nadao! Omiljenom Indiani Jonesu i njegovoj 22 godine mlađoj supruzi priredili neugodnu situaciju, nju je to malo uzrujalo!

Njegova supruga, glumica Calista Flockhart, poznata po ulozi odvjetnice Ally McBeal, trenutno je na letu za Englesku kako bi mogla biti uz svog supruga, piše Daily Mail.

Slavni glumac ozlijeđen i odmah prevezen u bolnicu!

Strahuje se da bi se glumčeva situacija mogla pogoršati te da bi u bolnici mogao provesti i nekoliko tjedana. Strani mediji navode kako je Fordu ozlijeđena i zdjelica te će navodno ići i na rendgen pluća.

Fordov agent još se nije oglasio o ovome slučaju, no jedna se medicinska setra morala pohvaliti svojim novim pacijentom na Twitteru. 'Nestvarno mi je gledati zdravstveni karton Harrisona Forda', napisala je.

Policija je izvijestila kako su glumca ozlijedila vrata od garaže, a navode da su ga udarila vratia Millenium Falcona nisu komentirali.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene