Banks otkriva tajnu

'Ne dajte se zavarati, i ja imam celulita'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša manekenka Tyra Banks, otkrila je na svom Instagram profilu kako riješiti problem koji muči mnoge djevojke diljem svijeta.

Nekadašnja manekenka, Tyra Banks i ovo ljeto je bila na meti paparazza čije kamere nisu uspjele zabilježiti sve njezine obline. Nerijetko ih je sakrivala od znatiželjnih pogleda javnosti.

Pogledaj i ovo Tyra Banks (Foto: Instagram) Dan bez filtera Jedan od najpoznatijih top-modela izgleda fantastično, no bez šminke je doista neprepoznatljiva

No, ovoga puta Tyra Banks odlučila je na svom Instagram profilu objaviti fotografiju u bikiniju, ali je pritom odala tajnu svog atraktivnog izgleda.

>>Pokušala je sakriti bujne obline, no paparazzima nije promaknula!

'Budimo realni: moja stražnjica je puno veća od ovoga' navela je 39-godišnja Tyra. U opisu fotografije dodaje: 'Ovaj kut snimanja je čini manjom. Nemojte da vas kut zavara'.

 

Putena Tyra je odavno prestala voditi računa o idealu ljepote koji nameće modna industrija. Kada je gledala svoje stare fotografije shvatila je 'Ovo ne izgleda dobro i ne sviđa mi se ... Zbilja mi treba stražnjica!' , zaključila je Banks i počela uživati u hrani.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene