Upoznali su se?

Tvrdi da je sin Michaela Jacksona - ima i dokaz!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Brandon Howard podvrgnuo se DNA testu.

Pojavio se sin Michaela Jacksona? TMZ je objavio kako je prema rezultatima DNA analize gotovo 99 posto vjerojatno da je Brandon Howard sin Michaela Jacksona. Iako se još ne zna koji je labaratorij napravio DNK analizu, svjetski mediji tvrde kako se uzorci navodno poklapaju. Analiza je provedena uz pomoć Michaelove zubne proteze koja je kupljena na aukciji.

Pogledaj i ovo Blanket Bigi Jackson Kakav je to prizor bio Najmlađi sin kralja popa imao je samo 9 mjeseci kada ga je otac predstavio na grozan način, a zbog jedne stvari malo tko zna kako stvarno izgleda!

Liječnik Michaela Jacksona ipak kriv!

Jackson je Brandonovu majku Micki, gospel pjevačicu, upoznao 1982. Ona je tada bila poznata pod imenom Billy. Godinu dana nakon njihova susreta, pokojni kralj popa objavio je pjesmu 'Billie Jean'.

Tekst pjesme govori: 'Billie Jean nije moja ljubavnica. Ona je samo djevojka koja tvrdi da sam ja taj. Ali mali nije moj sin'. Ako je vjerovati ovim stihovima Michael je znao za Brandona ali ga nije htio priznati.

Miki je čak upoznala i Michaelova oca, Josepha Jacksona. Navodni pjevačev sin sada započinje svoju glazbenu karijeru.

Odvjetnik Michaela Jacksona, Howard Weitzman rekao je kako nikada nije čuo za Brandona. 'Rok za dokazivanje da je Michaelov sin davno je prošao', rekao je.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene