"Pet plus"

"Frapantno je to": Tonči Huljić prisjetio se Nikolovske zbog TLZP-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tonči Huljić pohvalio je Miu Anočić-Valentić i njenu transformaciju u Ljiljanu Nikolovsku. TLZP je vratio Huljića u jedno lijepo vrijeme.

Zadovoljan je Tonči Huljić nakon odgledane pete epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato". Dojmila ga se vještina glumice Mie Anočić-Valentić, koja je ovog puta utjelovila Ljiljanu Nikolovsku otpjevavši singl "Sve bi seke ljubile mornare" grupe Magazin. Huljić kaže kako je Nikolovsku teško skinuti, no dodaje da joj se Mia prilično približila.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

"Šarm vokala koji je imala Ljiljana Nikolovska ne može nitko skinuti. Ona je imala jedan poseban vokal. No ono što je frapatno je to da je Mia imala identifikaciju s Ljiljanom u zaraznom osmijehu. Ono čime je zračila bilo je za pet plus. Vratila me u jedno lijepo vrijeme", kaže Huljić.

Na pitanje bi li Mia mogla proći kao nova pjevačica Magazina, Huljić odgovara: "Može li proći kao pjevačica Magazina? Mislim da nećemo tražiti nikada novu pjevačicu. S ovom idemo do kraja. A i smatram da se ona sama bolje osjeća u glumačkim vodama nego u pjevačkim". Ipak, otvorena je opcija da uleti ako Andrea nekad ne bude stigla ili mogla pjevati. "Ovisi o uspjehu u ovom showu", kroz smijeh je poručio Tonči.

Inače, Huljić svakog tjedna prati show, pa je, osim Mie, pohvalio i Bojana Jambrošića prošlog puta. "Moram pohvaliti Bojana Jambrošića koji je prošli tjedan izveo singl iz mjuzikla "Pacijenti". Posebno ono što je napravio s Doris Dragović. Stvarno je bilo briljantno“, istaknuo je Tonči.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene