TLZP 2

Plava kosa, srebrni triko - Saša Lozar je Jelena Rozga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije epizode su već iza nas, a Saša je svojim nevjerojatnim transformacijama osvojio srca publike diljem zemlje.

U prvoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato odnio je pobjedu kao Maja Blagdan s pjesmom Sveta ljubav, u drugoj je ostavio gledatelje bez daha transformacijom u Etona Johna, a ono što slijedi ove nedjelje svakako vrijedi ne propustiti. „Definitivno najveći izazov kod ovoga nastupa će mi biti vokalno se približiti Jeleni Rozgi'', kazao je Saša kojega ćemo gledati u liku Jelene Rozge a pjevat će njezinu hit pjesmu 'Nirvana.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea Sve je ljepša! Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

Svi pričaju o Saši: Je li naš Elton bolji od originala?

Osim Saše, zahtjevan zadatak imat će i njegov kolega Luka Bulić kojemu je gljiva u prošloj epizodi kao pobjedniku zadala transformaciju u jednu od najvećih diva – Celine Dion. Tako će Luka izvesti najveću baladu 90-ih godina, ljubavnu pjesmu iz filma Titanik - 'My heart will go on'. „Celine Dion – veliki zalogaj. Ja ne znam kako od Massima postati Celine Dion, osim što ona isto rukom radi. Zbilja zahtjevno!“ našao je Luka poveznicu između Massima i Celine Dion.

Osim Luke, i Renata Sabljak imat će za zadatak utjeloviti glazbenu divu. S pjesmom 'I wanna dance with somebody' transformirat će se u Whitney Houston. Ivana Marić bit će Gwen Stefani, a Ivan Šarić ići će na tamnjenje kože kako bi mogao utjeloviti legendarnog Boba Marleya s pjesmom 'No woman, no cry.' Transformaciji u suprotan spol bit će podvrgnuti i Maja Šuput kao Robin Thic, Dušan Bućan kao Meghan Trainor, a Maju Posavec očekuje transformacija u Milu Kekina iz grupe Hladno pivo.

Ne propustite treću epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju od 20 sati na Novoj TV! Sve pratite i na službenojk stranici tvojelice.dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene