NA MUKAMA

Nives Celzijus se našla u problemu: ''Zovu me. Nemam mira''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U kasne noćne sate Nives Celzijus svoje muke je podijelila s fanovima na Instagramu.

Iako je uspješna pjevačica i spisateljica koja je u prošloj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' odnijela pobjedu, Nives u slobodno vrijeme razmišlja o kućanskim poslovima baš kao i svaka druga vrijedna domaćica. Kasni noćni sati inače su rezervirani za malo odmora, ali ne i za našu Nives. Svoj problem u kojem se našla odlučila je podijeliti s vjernim pratiteljima na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 16 Ma rasturila je! Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

"Napokon završila s poslom i dočepala se kreveta i umjesto da uživam u omiljenoj seriji, razmišljam kako nisam oprala podove od sinoć. Zovu me. Nemam mira. Hoću li se uspjeti oduprijeti pranju podova?", napisala je Nives pored foke. Riječi razumijevnja i podrške nisu izostali. ''Dobro je znati da nisam jedina'', ''I mene zove kupaonica već dva dana, evo uspješno se odubirem jos uvijek. Treba malo i chillat. Sretno u odupiranju!'', '' Ima nas još takvih. Znam kako je. Trebalo bi oformiti neku udrugu OCD-jevaca'', komentirali su fanovi.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Iako nije otkrila je li na kraju uspjela riješiti svoj problem s pranjem podova, Nives je podijelila fotku genijalne transformacije u Prleta iz "Leta 3" kojeg će imitirati u sljedećoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene