Video MIX

VIDEO Na pola puta do finala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kandidati showa 'Tvoje lice zvuči poznato' postali su najtraženija lica u Hrvatskoj!

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP "A vidi suza!" Mešina ponijele emocije zbog prisjećanja na neka druga vremena, a nema koga nije uhvatila nostalgija!

Iza nas je prvih šest nezaboravnih epizoda najgledanijeg show programa Tvoje lice zvuči poznato ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji. Iz nedjelje u nedjelju kandidati nas oduševljavaju i nasmijavaju svojim genijalnim nastupima i transformacijama.

Mario fatalan kao Latino zavodnik: 'Slomio je i osvojio moje srce!'

Cijeli tim stručnjaka radi na tome da svaka epizoda bude još bolja, a kandidati svakog dana vrijedno rade na svom nastupu. Ples, gluma i vokalne probe samo su jedan dio onoga što jedan nastup čini uspješnim.

Prisjetimo se onih najboljih. U prvoj epizodi Minea nas je oduševila svojom transformacijom u Jolu. U drugoj smo plakali od smijeha gledajući Maria Petrekovića u ulozi Beyonce. Treća epizoda bila je uspješna za Vandu koja je kao Florence osvojila simpatije i publike i žirija a svih ostavila bez daha svojim vokalnim sposobnostima. Četvrta epizoda potvrdila je ono što smo već svi znali, Giuliano je apsolutni multitalent! Vidjeti ga u ulozi FreddiaMercuryja bilo je nezaboravno iskustvo.

U petoj epizodi Andrea nam je pomutila pamet vatrenim i senzualnim nastupom u liku Shakire. Iako nije bio pobjednik, ne možemo ne spomenuti nastup o kojem se još uvijek ne prestaje govoriti. Mario Petreković kao Tina Turner! A onda nas je Vanda šokirala pojavivši se u ulozi divljeg rokera Axla Rosa kojeg je ‘skinula’ do zadnje dlake.

Budite i dalje nedjeljom u 20 budete uz Novu TV i naše kandidate u najgledanijem showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene