Tvoje lice zvuči poznato

Maja nakon Rothovog nastupa: "Ako ja to tako radim, bacit ću se s mosta!"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maja Šuput komentirala je nastup Marija Rotha, koji ju je utjelovio u šestoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nasmijao ju je do suza, no imala je jednu zamjerku!

U sinoćnjoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" Mario Roth utjelovio je Maju Šuput, izvevši singl "Lopove". Energetska bomba bila je zahtjevan zalogaj za Rotha pa je ovog puta završio kao posljednji u ukupnom poretku. Goran Navojec rekao mu je kako je bolje izveo Danijelu Martinović. Naravno, Mariju je bilo najvažnije što će reći Maja Šuput pa smo se potrudili dobiti i njezinu reakciju.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

Za Dnevnik.hr Maja Šuput otkrila nam je da ju je Roth prilično razveselio. "Jako je bio smiješan, možda čak i presmiješan. Divno izgleda kao žena, nabildana je verzija mene", kroz smijeh je rekla Maja. Zanimalo ju je i gdje je Roth vidio neke od njezinih plesnih pokreta. "Gdje je on vidio te neke korake? Mislim da je zaista neke od koraka izmislio, ne vjerujem da ih je kod mene vidio. Ako ja to tako radim, bacit ću se s mosta", rekla nam je Šuput, koju je Roth do suza nasmijao i razveselio.

Plesnim koracima unatoč, ne bi Maja imala ništa protiv da s Rothom zapjeva. Ne bi ga, kaže nam, baš slala da odradi nastup umjesto nje, no ne bi imala ništa protiv da zajedno zapjevaju. "Da zapjevamo zajedno, to da, to bi bilo sjajno! Super je bio! Mogli bi zajedno zapjevati "Lopova", ja ću biti Dragi, a on neka bude Maja Šuput", zaključila je pjevačica!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene