TEŽAK IZAZOV

Rozga reagirala: ''Bilo mi je malo žao Bojana''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stasom i glasom Bojan je ušao u lik poznate pjevačice Jelene Rozge s pjesmom ''Razmažena''.

Iako je Ivana Mišerić odnijela pobjedu kao frontmen grupe Maroon 5 s pjesmom ''Sugar'', Bojan Jambrošić u drugoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' uspio je jednako dobro zabaviti žiri i publiku. Smijeha i zabave nije nedostajalo. Stasom i glasom Bojan je ušao u lik pjevačice Jelene Rozge s pjesmom ''Razmažena'', a njegov nastup Jelena je pratila budnim okom s mjesta žirija.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

 

''Imitacije jako volim i super mi je bilo gledati kako to izgleda kada netko imitira mene. Još ga neću zvati da me mijenja na gažama jer ja jako volim pozornicu i imam još dovoljno energije, ali jednom, za dvadeset godina, mogao bi me mijenjati kada ja ne budem mogla'', kazala je Rozga.

Bojan se prilično dobro snašao u ženskoj ulozi, ali Jelena je priznala kako ipak nije bio dobar u svemu. ''Kako je imao dugu vjenčanicu nisam mu vidjela noge, ali čini mi se da mu guza nije bila najbolja. Možda ju je trebalo malo podići'', kroz smijeh je komentirala Rozga. Kaže, odlično se zabavila gledajući sve kandidate koji su svojim transformacijama uspjeli oduševiti i nasmijati žiri, ali i publiku.

''Oduševili su me svi kandidati, ali Nives Celzijus posebno. Jako je dobar show i baš smo se od srca zabavili i nasmijali. Bilo mi je malo žao Bojana jer teško se u toj vjenčanici kretati. Teško je i nama ženama, a kamoli muškarcima'', zaključila je Rozga.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene