Razlog? Trudnoća!

Njezina snimka je opet aktualna - potražnja porasla za 80 posto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je objavljena vijest kako je Kim Kardashian trudna, zanimanje za njezinu snimku seksa poraslo je za čak 80 posto.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Maja Šuput (Foto: Instagram) "Kraljica" Maja Šuput na društvenim mrežama objavila amatersku snimku muža Nenada i pokazala top-formu

Tako je vlasnik snimke - tvrtka Vivid itekako dobro zaradio na uratku iz 2007. godine na kojem se Kim nalazi s bivšim dečkom Ray J-jem.

Upravo zahvaljujući ovoj snimci Kim je postala planetarno popularna, kao i njezina obitelj kojoj je ponuđeno snimanje relity showa. Sve ostalo je povijest. Otada se o obitelji Kardashian sve zna.

>> Nema jutarnje mučnine, ali nije joj baš lako!

A ova famozna snimka postane popularna svaki put kad se u životu Kim Kardashian nešto značajno dogodi. Posljednji put je to bilo uoči vjenčanja za Krisa Humphriesa. Sad je, eto, prilika za podsjećanje na ono što Kim vjerojatno želi zaboraviti, njezina trudnoća i pripreme za dolazak bebe.

No, s obzirom da je Kanye ovu snimku opjevao u svojoj pjesmi te priznao kako je uživao u njoj tijekom vođenja ljubavi s drugim djevojkama dok još nije bio u vezi s Kim, vjerojatno mu ne smeta ponovno 'oživljavanje' uspomena na ovu vjerojatno najgledaniju snimku seksa iz privatne radionice poznatih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene