Želi pomoći zakladi

Trudna Doris planira donirati matične stanice iz pupčane vrpce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Humanitarni koncert Ana Rukavina i ove je godine okupio pjevače, političare i glumce. U doba blagdana tako su svi još jednom dobili priliku pokazati svoju plemenitu stranu.

Uz brojne građane, i zvijezde su na glavnom zagrebačkom trgu slavile život! 'Jako mi je drago da se ljudi javljaju. Tu pokazujemo da smo jedno i mislim da je ljubav najbitnija stvar!', poručila je Anica Kovač.

Pogledaj i ovo Marija Miholjek, Ana Rucner, Mia Dimšić, i Lu Jakelić Sudjelovati mogu svi! Važan humanitarni broj otvoren je cijelog prosinca, a ovu divnu akciju podržale su brojne domaće zvijezde!

Humanitarni spektakl 'Želim život' prikupio više od MILIJUN kuna!

U plemenitoj akciji sudjelovala je i Doris Pinčić koja je nakon rođenja djeteta odlučila donirati krvi iz pupkovine. 'Jako se malo o tome zapravo govori. Ja sam znači već se interesirala za to, nisam imala pravu informaciju kome reći da ja bih htjela darovati matične stanice. Ili ja bi htjela za sebe donirati ili u javnu banku tako da. Ovo će sigurno biti u najmanju ruku ću sve detaljno proučiti i za jednu od tih dviju varijanti ću se sigurno odlučiti', poručila je trudna glumica koja se planira aktivno uključiti u zakladu Ana Rukavina.

Dobra atmosfera donijela je i duh Božića koji je sve bliže, pa će tako Maja Šuput organizirati Badnjak party za sve svoje prijatelje.

Pogledajte prilog iz ovotjedne scene!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene