Sve za ulogu

Transformacije koje ostavljaju bez teksta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brojne zvijezde spremne su drastično promijeniti svoje tijelo kako bi bile savršeni za ulogu u filmu.

Tom Hanks

Pogledaj i ovo Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Dobio ju sa 79 godina Legendarni glumac pokazao je kćerkicu koja je mlađa od sve njegove unučadi: ''Zovu ju teta!''

Za ulogu umirućeg čovjeka koji boluje od AIDS-a u filmu 'Philadelphia' ovaj je slavni glumac smršavio čak 14 kilograma, a istu je kilažu morao vratiti kada je glumio baseball zvijezdu u filmu 'Njihova liga' iz 1994. godine. Za film 'Brodolom života' (2000.) navodno je dobio pa izgubio 27 kilograma.

Renée Zellweger

Nije se pojavila na pozornici jer se zadržala u toaletu!

Za glavnu ulogu u filmu 'Dnevnik Bridget Jones' iz 2001. Rene je morala dobiti čak 10 kilograma. Iako ju je taj film proslavio, jedva je čekala da skine sve suvišne kilograme. Dvije godine nakon morala je smršaviti za ulogu Roxie Hart u filmu 'Chicago'.

Robert De Niro

Za ulogu u filmu 'Taksist' smršavio je 16 kilograma. Nekoliko godina kasnije, redatelj Martin Charles Scorsese dao mu je ulogu u filmu 'Razjareni bik', te je u četiri mjeseca glumac dobio 28 kilograma. Putovao je Italijom i Francuskom i uživao u njihovim specijalitetima od tjestenina. Sa 66 kilograma došao je na 97.

Matt Damon

U samo sto dana navodno je izgubio 19 kilograma za ulogu vojnika ovisnog o opijatima u filmu 'Hrabrost ratnika' iz 1996. godine. Mršavljenje i stres prouzrokovali su mu niz zdravstvenih problema zbog kojih je godinu dana nakon snimanja morao piti lijekove.



Jared Leto

Ovaj je slavni glumac izgubio 12 kilograma za ulogu ovisnika o heroinu u filmu Requiem for a Dream' iz 2000. godine. Zatim je dobio čak 30 kilograma kako bi što bolje odglumio Mark David Chapmana , čovjeka koji je ubio Johna Lenona u filmu 'Poglavlje 27'. Za ulogu u filmu 'Dobri dileri iz Dalasa' opet je morao smršavjeti. Izgubio je 18 kilograma i dobio Oskara za najbolju mušku sporednu ulogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene