Poziraju zajedno

Pokazala svima da je njezin brak stabilan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju kojom želi poručiti da je s njezinim brakom sve u redu.

Tori Spelling nije povjerovala medijskim objavama da ju je suprug varao. Odlučila se za drugi potez - glumica je na svom Instagram profilu objavila zajedničku obiteljsku fotografiju kojom želi pokazati kako i dalje ima stabilan brak.

Pogledaj i ovo Tori Spelling i Dean McDermott prelomila je Zvijezda Beverly Hillsa snimljena tijekom burne svađe sa suprugom, otišla je u suzama pa je donijela i konačnu odluku!

Prevario ju je, no ipak... - 'On će se jako boriti za nju!'

Tori i suprug Dean McDermott poziraju zagrljeni zajedno sa svoje dvoje najstarije djece te su svim svojim obožavateljima zaželjeli sve najbolje u novoj 2014. godini.

Ovom fotografijom glumica je pokušala demantirati navode kako joj se brak raspada zbog suprugove nevjere, o kojoj su pisali strani mediji.

Poznata glumica nije javno komentirala te navode, no nakon objave, uhvaćena je bez vjenčanog prstena na ruci. Već su tada prijatelji glumaca rekli kako do razvoda vjerojatno neće doći, prenosi časopis Story.

'Borit će se za brak i dobro će promisliti prije nego donesu bilo kakvu odluku o tome kakva je njihova budućnost', rekao je anoniman izvor.

Na Silvestrovo je Tori snimljena kako ponovno nosi prsten, a ubrzo nakon toga osvanule su zajednička obiteljska fotografija i fotografija novogodišnje večere njihove djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene