Zna više od ikog drugog

ONA JE PSIHOPAT I SOCIOPAT i umiješana je u zavjeru oko njegove smrti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Umirovljeni privatni istražitelj progovorio je o smrti koja je prije 22 godine šokirala svijet.

Tom Grant umirovljeni je privatni istražitelj kojeg je unajmila supruga pokojnog pjevača Kurta Cobaina, Coutrney Love. Grant je i dan danas nakon 22 godine uvjeren kako je Love imala svoje prste u smrti supruga koji je, navodno izvršio samoubojstvo u svom domu u Seattleu.

Pogledaj i ovo Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Destruktivna romansa Ona ga je upoznala s heroinom, nekoliko se puta htio ubiti, a svjetska slava ga je uništila

Grant je za 'Daily News' izjavio kako je uvjeren da je Courtney psihopat i sociopat i kako je umješana u zavjeru oko Kurtove smrti. Bez obzira na sve kontroverzne teorije, ona je uvijek negirala bilo kakvu umiješanost. Istražitelj koji je dugi niz godina radio na sličaju naveo je dvije stvari koje su Love mogle motivirati na umiješanost u zločin, prvi je novac, a drugi saznanje da ju je Kurt namjeravao ostaviti do kraja 1994. godine.

Grant smatra kako bi se slučaj morao ponovno otvoriti, a kao uzrok smrti trebalo bi navesti kako je uzrok neodrđen. Love ga je prvi puta kontaktirala 3. travnja 1994. kada je Kurt navodno napustio kliniku za odvikavanje i nestao. Grant je pretraživao grad s Kurtovim dobrim prijateljem, a pjevač je na kraju pronađen mrtav u svom stanu 8. travanja.

Istražitelj navodi kako se Love ponašala potpuno neurotično, ali navodi da ne izdvaja samo nju. Objasnio je kako sama istraga nije sprovedena kako treba, a znao je i to da pjevač nije bio suicidalan i da je u pitanju nešto drugo.

Grant više nije u kontaktu s ljudima koji su radili na slučaju, ali kaže kako ga neće začuditi kada jednog dana Kurtova kćer Frances posloži sve kockice i dođe do prave istine što se dogodilo s njezinim ocem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene