To je izazov!

Tko bi pobrojao sve Clooneyjeve žene? Ovo su njegove najveće ljepotice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je u srpnju ove godine prekinuo dvogodišnju vezu s djevojkom Stacy Kiebler, hollywoodskog ljepotana Georgea Clooneyja mediji povezuju s mnogim ljepoticama. Posljednja u nizu je britanska odvjetnica Amal Alamuddin s kojom je glumac viđen u jednom londonskom restoranu.

52-godišnji George Clooney definitivno je pravi mamac je za žene. Njegov šarm s godinama je sve veći tako da slavni glumac nema nikakva problema s pronalaženjem djevojaka.

A kao da to nije dovoljno, i mediji ga povezuju s mnogim ljepoticama s kojima Clooney očito ni ne zna da je u vezi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni globus - 1 ''nikad se neću naviknuti'' Razbijamo glamurozne mitove Zlatnih globusa: Kakvi se to strahovi i muke kriju iza svečanih toaleta?

>> Nova Clooneyjeva djevojka? Ona je najpoželjnija britanska udavača!

Kako bismo se prisjetili nekih Clooneyjevih djevojaka, vratili smo se u prošlost. Donosimo neke od najpoznatijih djeva s kojima je Clooney hodao.

Od 2011. do 2013.
Clooney je hodao s modelom i bivšom hrvačicom Stacy Kiebler. 'Veoma je visoka. Može me prebiti', izjavio je slavni glumac na početku njihove veze. Iako se govorkalo kako je Stacy idealna žena za njega, par je ipak prekinuo 8. srpnja ove godine.

Od 2009. do 2011. bio je u vezi s Talijankom Elisabettom Canalis s kojom je prekinuo 22. lipnja 2011. godine. Elisabetta je uživala u pažnji kojom je bila obasipana tijekom veze s filmskom zvijezdom. No, i tome je došao kraj.

Od 2007. do 2008. godine Georgeovo srce je pripadalo konobarici Sarah Larson. No, samo nakratko. Par se upoznao na njegovoj rođendanskoj proslavi i zabavljao se godinu dana. Upravo je ona bila i prva djevojka koju je Clooney odveo na dodjelu nagradu Oscar. Par je prekinuo ubrzo nakon toga, u svibnju 2008. godine.

Od 2002. godine pa sve do 2007. George je hodao i prekidao vezu s glumicom Krista Allen. Iako su cijelo vrijeme tvrdili kako su samo dobri prijatelji, svima oko njih je bilo jasno kako među njima ima puno više od toga. Clooney joj je čak dao i ulogu u svom redateljskom prvijencu, filmu 'Confessions of a Dangerous Mind'.

Od 2000. godine hollywoodski ljepotan je hodao s britanskim modelom Lisom Snowdon s kojom je snimao reklamu u Španjolskoj. Par se nekoliko puta pojavljivao na crvenim tepisima premijera filmova te je prekidao i ponovno se zaljubljivao nekoliko narednih godina.

Celine Balitran ime je djevoke koja je stanovala u Clooneyjevom srcu od 1996. do 1999. godine. Riječ je o konobarici i studentici prava koju je glumac upoznao u Parizu tijekom snimanja filma 'The Peacemaker' 1996. godine. Celine je otputovala s njim u Los Angeles i uživala u pažnji i strastvenoj vezi svega tri godine.

Jedna od glazbenih urednica MTV-ja, Karen 'Duff' Duff, bila je Clooneyjeva pratilja na dodjeli Emmy nagrada 1995. godine. No, veza nije dugo trajala.

George je s Kelly Preston hodao od 1987. do 1989. godine. Par je tijekom 1988. godine zajedno živio na Hollywood Hillsu sa svojim poznatim ljubimcem, praščićem Maxom. Nakon prekida, ljubimac je ostao živjeti s Clooneyem, a uginuo je 2006. godine.

Talia Balsam je bila jedina Clooneyjeva bivša supruga. S njom je u vezi bio od 1984. godine, a u braku od 1989. do 1992. godine. Vjenčali su se u Las Vegasu. 'Siguran sam kako nisam netko tko se tada trebao vjenčati', izjavio je Clooney jednom prilikom. 'Mislim kako nisam tada bio pravi muškarac za Taliu', iskreno je priznao.

Na kraju ostaje još samo jedno pitanje - hoće li se Clooney ikad smiriti?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene