Nije lako

FOTO Tjelohranitelji poznatih otkrili prljave detalje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako možda zvuči glamurozno, posao osobnog čuvara poznatih i slavnih nije ni malo lak! Nakon filmskog hita 'Tjelohranitelj' sve je izgledalo tako romantično...

Kada ih gledamo na filmskom platnu, na koncertima u spotovima, djeluju gotovo savršeno. Odaju dojam ljudi koji nemaju ni probleme ni poroke ali nije sve baš tako. Neke od zvijezda jednostavno su nemoguće. Detalje o njihovim razuzdanim životima i porocima iznjeli su tjelohranitelji kojima je očito dozlogrdilo da udovoljavaju razmaženim zvijezdama.

Pogledaj i ovo showbuzz 7 obmana Sve su nas zavarale - 'To nisam ja gola!'

Bivši tjelohranitelj pjevačice Pink, izjavio je kako je ona jedna od najdivljijih djevojaka koje zna. Prije nego je postala majka, živjela je razuzdano i često se toliko opijala da bi zaspala na ulici, toaletu ili u stolcu ispred Playboy vile. 

Jennifer Aniston nikada nije imala problema s obnaživanjem. Svojim zaposlenicima vrata je otvarala u doljnjem rublju ili čak u toplesu. 'Toliko sam je puta vidio golu da mogu nabrojati sve madeže na njezinom tijelu', rekao je bivši tjelohranitelj. 

'Zgodna Žena' Julia Roberts izbjegava vodu i kupanje. Kako tvrdi njezin bivši zaposlenik, ponekad toliko smrdi da je nemoguće biti u njezinoj blizini. Ni Julijin suprug nije ljubitelj kupanja pa su se oko toga odlično ukopili. Navodni razlog tome je njezina briga za ekologiju. 

Julia Roberts otkrila što godinama skriva od očiju javnosti

Miley Cyrus obožava razuzdane zabave u svojoj limuzini. Nakon što se nalije šampanjcem, postaje intima sa svojim prijateljicama. Sve to fotografira za privatnu kolekciju. Bivši zaštitar osvrnuo se i na ponašanje njezine majke za koju kaže da je bezobrazna, neodgojena i šefovski nastrojena. 

Ovo može samo ona - pozirala gola usred pustinje!

Angelina Jolie poznata je po svom 'kratkom fitilju'. Često su letjeli noževi na sve strane. Posebno bi podivljala kada bi Jennifer Aniston nazvala Brada, tada ništa nije bilo pošteđeno Angelininog gnjeva. 

Za koliku plaću bi vi čuvali ovakve zvijezde?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene