Katastrofa

STRAVIČNA ISTINA SLAVNOG GLUMCA: "On je bio prokleti silovatelj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac i redatelj Tim Roth priznao je u intervjuu da je bio žrtva zlostavljanja.

Britanski glumac i redatelj, slavni Tim Roth, otkrio je u intervjuu za The Guardian kako je bio žrtva seksualnog zlostavljanja dok je bio dječak. Glumac koji se proslavio Tarantinovim filmovima, ali i ulogom u seriji "Laži mi", otkrio je da su i on i njegov otac bili napastvovani.

Tijekom intervjua rekao je da je njegov otac, novinar Ernie Smith, sedamdesetih godina izašao iz Komunističke partije zbog seks skandala koji su tada pratili stranku, a koji su se Smithu gadili. "Njega su kao dijete zlostavljali, imao je strašno djetinjstvo i takve je stvari doživljavao vrlo ozbiljno", rekao je Roth. Priznao je tada da njega nikad nije zlostavljao njegov otac, već ih je obojicu zlostavljao Rothov djed.

"On je bio zlostavljan, a i ja sam bio zlostavljan. Nije me on zlostavljao. Iskorištavao me njegov zlostavljač, a to je bio njegov otac. On je bio prokleti silovatelj. No, nitko nije imao hrabrosti nešto reći i nije znao što napraviti. Tako je nastao moj film The War Zone", priča Smith. Inače, radi se o filmu koji je 1999. godine režirao Tim Roth, a u njemu govori o djevojci koju zlostavlja njen otac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene