Želimo još!

Otkrivena dijeta zvijezda u kojoj je dopuštena pizza i čokolada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za našu novu tjednu rubriku 'Lifestyle četvrtkom' pripremili smo vam pravu poslasticu. Napokon su otkrivene dijete slavnih zahvaljujući kojima su uvijek u tako dobroj formi i puni energije!

Tijelo spremno za bikini, guza bez celulita, ravan trbuh i oblikovane reke... slavne zvijezde znaku kako naglasiti svoje adute i izgleda najbolje. Zdrava prehrana i puno vode dijelom su zaslužni, a sada su i ostale njihove tajne napokon otkrivene u knjizi 'The Bikini Body Diet'.

Pogledaj i ovo Alen Bičević - 3 "Pa što je ovo?!" Pogledajte zašto je Minea zaključila da ovaj čovjek nije normalan, jasno je na prvi pogled: "Ti si čudo!"

>> Slavne ljepotice na dijeti - Evo što (ne)jedu!

U samo 6 tjedana moguće je preoblikovati svoje tijelo, a dokaz su i zvijezde poput Beyonce Knowles Carter, Britney Spears, Jennifer Lopez, Pink... i mnoge druge. Urednica magazina 'Shape' Tara Kraft otkrila je koju dijetu treba provoditi i koje vježbe vježbati kako bi u što kratkom roku ostvarile najbolje rezultate.  'Znam da djeluje jer sam probala i sama', rekla je Kraft.

Evo u čemu je tajna!

'Plan prehrane počinje sa zdravim sokom (smootie) od povrća koji čisti tijelo od toksina', počinje autorica knjige koja naglašava kako joj je važno da žene vrate svoje samopouzdanje i bezbrižno uživaju na plaži.

Za motivaciju prvi vježbanju važna je i glazba, tako da su u njihovi otkrivene i playliste s omiljenom motivacijskom glazbom zvijezda, baš kao i ciljane vježba za stražnjicu i trbušne mišiće. Ovo je dijeta u kojoj se ne morate odricati ni pizze ni čokolade, no recepti su malo promijenjeni i sadrže manje kalorija dok je čokolada poznati antioksidans zato je kockica crne čokolade itekako dobrodošla.

Sve vježbe možete pronaći na Shape.com 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene