Tko?

Kada prijateljice zarate - 'Nikada neću govoriti o njoj!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihovo neprijateljstvo je već legendarno. I dok se jedna ne ustručava blatiti bivšu prijateljicu, druga je pak, ne želi ni spomenuti!

Taylor Swift otvoreno govori o mnogo stvari iz svog života, osim o jednoj.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Pobrinula se da se o njoj priča: Kakve noge, kakav show!

Mnogi je doživljavaju kao oličenje dobre cure koja je uvijek pristojna, raspoložena, susretljiva. Što sama pjevačica kaže o tome.

FOTO Pokušala simulirati seks na spomeniku kulture - obožavatelji bijesni

'Ne, nisam uvijek dobra, to je iritirajuće. Nije prirodno da osoba nikada nema problema s ljudima oko sebe. Imam prijatelje. Imam i neprijatelje. Imam loših dana kada ne želim otići na neko snimanje, ali to ne znači da ću kasniti četiri sata, doći ću na vrijeme. Nisam uvijek pristojna, ali trudim se ne biti nepotrebno bezobrazna prema ljudima koji to ne zaslužuju. Kada sam sa svojim prijateljima, pričamo o ljudima i sigurno ne govorimo uvijek lijepe stvari', otkrila je Taylor.

Upitana o svojoj najvećoj neprijateljici Katy Perry, Taylor je rekla, 'Ne dam im ništa o čemu mogu pisati. Ne hodam s dečkima po cesti. Ne teturam pijana izlazeći iz noćnih klubova. O njoj nikada neću govoriti u svojim intervjuima. To se jednostavno neće dogoditi'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene