Božić 1993.

VIDEO Prepoznajete li ovu slatkicu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica prisjetila se starih vremena i svog Božića iz 1993. godine. Što mislite tko je ona?

Taylor Swift objavila je na Instagramu video četverogodišnje sebe. 'Božić 1993., vrlo važan telefonski razgovor s Britany', napisala je pjevačica uz fotografiju.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Presladak video prikazuje 4-godišnju pop pjevačicu koja razgovara na telefon. 20 godina star video pokazuje koliko se ova 24-godišnjakinja promijenila do danas. Nevina djevojčica, frčkave plave kose u crvenoj pidžami sada je odrasla žena koju nazivaju jednom od najboljih glazbenih zvijezdi današnjice.

Swift je upravo završila svoju svjetsku turneju 'Red' te sada uživa u blagdanima. No, fanovi se ne trebaju brinuti budući da pop zvijezda uzima samo kratku pauzu prije povratka na scenu.

Njezina zadnja pjesma 'Sweeter than Fiction' prati izlazak britanske indie komedije 'One Chance', koji je baziran na istinitoj priči o amaterskoj opernoj pjevačici koja pobijedi na 'Britain's Got Talent'.

'Zaljubila sam se u film nakon što sam ga vidjela. Redatelj Harvey Winstein nije trebao reći ni riječ; znao je da ću napisati odjavnu pjesmu', rekla je Swift. I to je upravo napravila. Zapravo, pjesma je već dobila nominaciju za Zlatni globus.

'Dobila sam poruku od Lene Dunham odmah nakon što se to dogodilo, ona je bila jako uzbuđena zbog toga', rekla je. Country zvijezda surađivala je s gitaristom grupe Fun, Jackom Antonoffom, koji je dečko Lene Dunham, na toj pjesmi. Lena i Taylor također su već dugo vremena dobre prijateljice.

'Odgovorila sam - ne laži, to nije smiješno. Nazvala sam ju i počela sam vrištati. I ona je vrištala. A onda se Jack probudio pa je i on vrištao. To se dogodilo na moj rođendan tako da je to bila najnevjerojatnija stvar', rekla je pjevačica.

No bez obzira na sve uspjehe u svojoj karijeri, mlada pjevačica i dalje je ambiciozna. 'Voljela bih osvojiti još jedan Grammy. Voljela bih i jednog dana ići na dodjelu Oskara', rekla je lijepa pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene