Vjerovali ili ne

Nisu se mogli nositi s njima? Ljepotice koje su 'frajeri' bezobrazno ostavili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su poznate, lijepe i seksi, ali bez obzira na to, frajeri su ih ostavili vrlo javno na prilično ponižavajuće načine.

Novac, slava i ljepota ne štite vas od toga da vas partner šutne kao staru kantu. Kada ste planetarno poznati, takvi raskidi su još bolniji jer su javni i često vrlo neugodni. Neke od najpoznatijih, najljepših i najslavnijih žena svijeta ostavljene su baš na takav način.

Pogledaj i ovo showbuzz oni nisu gospoda prije svega 'Jako sam zauzet, trebam prostora' - Jesu li ovo najgori celebrity prekidi?

Pjevač očajan: 'Iskoristila je Justina kako bi me povrijedila'

Završio vezu za manje od 30 sekundi

Taylor Swift jako dobro zna kako izgleda kada vas ostave. Kako sama kaže u svom hitu 'Blank Space', ona ima dugačku listu bivših ljubavnika. Ako ništa drugo, Taylor od svake svoje propale veze uspije napraviti hit i na neki se način osvetiti bivšim dečkima.

Prekid koji ju je najviše pogodio bio je onaj s bivšim dečkom Joeom Jonasom koji ju ostavio preko telefona u samo 27 sekundi! To je moralo biti bolno.

Zamišljao je druge žene dok je s njom vodio ljubav

Katy Perry, nekadašnja dobra prijateljica Taylor Swift, također je na svojoj koži osjetila kako je to kad te ostave na vrlo ružan i ponižavajuć način. Katy je bila u braku sa Russellom Brandom punih 14 mjeseci.

Nakon tih 14 mjeseci, Russell je pokrenuo razvod, a nju je o tome obavjestio SMS porukom! Da stvar bude još gora, pričao je kako je Katy bila dosadna u krevetu i kako je zamišljao druge žene dok je s njom vodio ljubav.

Njegova mama nije bila zadovoljna s njom

Jennifer Lopez definitivno je jedna od najpoželjnijih žena na svijetu, ali ni to je nije spasilo od toga da bude ostavljena gotovo pred oltarom. Jennifer i Ben Affleck bili su zaručeni, ona je bila presretna zbog toga, slikala se sa zaručničkim prstenom i ponosno ga pokazivala. Ipak, Ben ju je ostavio i raskinuo zaruke. Izvori bliski Benu tvrde kako ju je ostavio zato što se Jennifer nije sviđala njegovoj mami.

Ovo su tek neke od velikih zvijezda koje su partneri ostavili na nimalo lijep način. Složit ćete se, nimalo frajersko ponašanje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene