Novi status

Mnoge naljutila izjavom o dijaspori i Kolindi, a sad se opravdava

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon niza negativnih komentara nakon njezinog posta oko izbora, dijaspore i nove predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, voditeljica Tatjana Jurić se opet oglasila na svojem Facebook profilu.

Nakon izjave 'Iz ove države stvarno jedino treba - iselit u dijasporu', voditeljica Tatjana Jurić objavila je novi status kojim je razjasnila svoj prethodni status koji je izazvao val komentara.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić "Čudesna ženo" Od početka karijere slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a već 20 godina izgleda gotovo isto!

Poznati o Kolindi: 'Iz ove države stvarno jedino treba - iselit u dijasporu'

'Moje mišljenje o izbornom zakonodavstvu vezanom za dijasporu i dalje stoji. Podržavam ustavno pravo dijaspore ma gdje u svijetu na glasovanje, ali da, osobno mislim da to pitanje i dalje treba dodatno urediti. To moje mišljenje ni na koji način ne utječe na najviši mogući nivo moje osobne demokratičnosti niti se isključivo odnosi na BiH. Za razliku od onoga što danas prenosi većina medija - podržavam pravo svakog da bira."Mi" smo izabrali novu predsjednicu. "Naša je većinska demokracija" tako odlučila i ja sam, kao državljanin ove zemlje i kao politologinja zbog mogućnosti izbora sretna i zadovoljna.

Moje poštovanje prema novoizabranoj predsjednici, njezinoj osobi i instituciji koju predstavlja je neupitno, kao što je neupitno i moje pravo na mišljenje i izražavanje. I vaše. U to ime, eto nas na kavi! Možemo se ne slagati, ali upravo je u tome bit demokracije - uvažavamo se u neslaganju', poručila je Tatjana i objavila novu fotografiju na svojem Facebooku

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene