Suprug uhićen

IMA SVE, ALI NEMA SREĆE U LJUBAVI Tamara Ecclestone želi brzi razvod

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna Tamara Ecclestone otputovala je u Švicarsku, kako bi sa obiteljskim odvjetnicima organizirala sve za brzi razvod.

Ona ima sve. Bogatstvo, ljepotu, podršku slavnog oca. No, nema sreće u ljubavi. Naime, sve su glasnija šuškanja da Tamara Ecclestone želi što brži razvod od Jayja Rutlanda, svog supruga i oca njezine kćeri Sofije.

Pogledaj i ovo showbuzz Preslatka objava Kći najbogatije Hrvatice svima zatajila trudnoću, a sada je ponosno pokazala kćer koju je rodila prije 3 tjedna

Nakon što je Jay uhićen zbog pomaganja narkobosu Jamesu Tarrantu, Tamara je očajna. Rutland se trenutno brani sa slobode, no Tamara već skuplja papire, piše The Sun.

Iako je dosad pisala kako se radi o ljubavi njenog života, Tamara više ne objavljuje nikakve fotografije sa Rutlandom, a nakon svega je otputovala u Švicarsku kako bi se sa obiteljskim odvjetnicima konzultirala oko razvoda. Da su nagađanja točna, govori i činjenica da Jay nije bio na rođendanskoj zabavi svoje kćeri, a koja se održala proteklog vikenda.

 

Wise men say only fools rush in. . . . What do those wise men know. I knew after our first dinner that you were the one. Thank you for sweeping me off my feet and loving me every day since. Love you always @jayrutland happy Valentines Day

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene