Ekskluzivno

Tamara Ecclestone: 'Nadam se da će moja Sophia naučiti hrvatski'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone ekskluzivno za inMagazin otkriva sve detalje iz svog obiteljskog života.

U razgovoru s novinarkom inMagazina, Tamara Ecclestone je prvi puta ispred kamere jedne televizijske emisije iz Hrvatske otvorila dušu i ispričala intimne detalje o svojoj kćerkici i suprugu, pa ćemo tako, između ostalog, saznati koliko ih je prinova zbližila te zašto je odlučila dojiti i koliko u tome uživa.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

'Znala sam da želim dojiti, ali mislila sam da ću to raditi samo prva dva, tri mjeseca, ali sada toliko uživam u tome i mislim da je to odlično za nju. Vidim koliko je narasla i to me veseli. Kad se rodila imala je 2.9 kg, a sad ima preko 5 kg. Gledati je kako raste i znati da sam ja odgovorna za njezin rast i napredak je uistinu divno', ispričala je Tamara za inMagazin.

Prvo putovanje s mezimicom – Naravno, leti se privatnim avionom

Hrvatska je veliki dio njenog života, a o tome svjedoči i njena izjava: 'Moja majka priča hrvatski Sophiji, pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski. Mislim da ih je tako bolje početi učiti kada su još maleni, nego kad odrastu.' Na pitanje planira li i ona pričati s kćerkom Tamara je odgovorila:  'Definitivno, moj hrvatski nije perfektan, ali bolje i to nego da ga uopće ne znam pričati.'

Tamara i Jay imaju dadilju, no ispričala je kako ona i suprug žele sve samo raditi.

'Mi imamo dadilju, ali Jay i ja sve radimo sami. On mijenja i pelene ...Naša se veza promijenila, sad pričamo o 'kakici', crack nipples, pelenama, dojenju tako da sigurno je nabolje prvo se udati, a onda imati dijete. Ono što je sigurno je da nas je naša kćerkica samo još vise zbližila.'

U inMagazinu Tamara će ispričati sve o svom beauty brandu Show Line – liniji posvećenoj njezi kose, ispričat će i kako je smršavila iza poroda, o romantičnom odnosu kojeg ima sa svojim suprugom, gdje se vidi sljedećih pet godina, smeta li joj interes medija za njen život  te o drugim detaljima iz svog privatnog života.

Ne propustite intervju ovog petka, 23. svibnja u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene