Beba kod kuće

Seksi haljina samo za suprugove oči!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novopečeni roditelji uživali su u romantičnoj večeri te se posvetili isključivo sebi.

Iako je rodila kći Sophiju prije manje od četiri tjedna, lijepa nasljednica Tamara Ecclestone i suprug Jay Rutland pobrinuli su se da im brak ne zapadne u kolotečinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Preslatka objava Kći najbogatije Hrvatice svima zatajila trudnoću, a sada je ponosno pokazala kćer koju je rodila prije 3 tjedna

'Ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu'

29-godišnja Tamara i njezin suprug odlučili su kćerkicu ostaviti kod kuće te su se uputili na intimnu večeru kako bi uživali jedno u drugom. Ovo je već njihov drugi spoj u samo šest dana, a čini se kako su jednako zaljubljeni kao i na početku.

Tamara se odlučila za seksi, crvenu haljinu koja je istaknula njezinu vitku figuru, unatoč nedavnom porodu, a ovo seksi izdanje u prvi je plan stavilo Tamarine vitke noge.

Par je presretan zbog rođenja kćerkice, a lijepa mama nedavno je svoje oduševljenje novim članom obitelji podijelila s obožavateljima na Twitteru: 'To što sam postala majka malene Sophije najveći mi je dar u životu. Upravo je započelo jedno posebno putovanje u mom životu.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene