Britanska zvijezda

Talent i obline: Paket koji je nemoguće ignorirati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada britanska pjevačica ima glas koji joj je omogućio pobjedu na talent showu, a ni njezinu liniju nije lako ignorirati.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Novi čovjek Prošle godine plažom je šetao sa škembicom, a sada se pohvalio rezultatima rigorozne dijete

Zgodna Britanka Alexsanda Burke uputila se u toplije krajeve. Zadnjih nekoliko dana uživa u suncu i moru na plažama Miamija. Izgleda da se sav trud isplatio jer njezina fit figura nije mogla proći nezapaženo. 'Probudila sam se jutros… I tek tada sam shvatila. Stvarno sam sretna. Kako lijep osjećaj… ne želim da me nikada napusti', napisala je Alexandra.

Mlada pjevačica spojila je ugodno s korisnim, pa je na Floridi pjevala s Drakeom na Novu godinu, a zatim se odlučila malo zabaviti s prijateljicama. Mladić koji se našao s njima nije njezin dečko, već osobni frizer Rio.

>> Nije mogla suzdržati suze: Nastup koji je dirnuo mnoge!

Alexandra je na X Factoru pobijedila 2011., a njezin prvi singl obrada Cohenove 'Hallelujah' oborila je europski rekord u prodaji u prva 24 sata (105 tisuća primjeraka). Njezin prvi album zove se 'Overcome', a Burke sada priprema nove singlove. Nakon odmora, naravno!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene