Novi detalji

Tajne kraljevske obitelji – princeza je slala prijeteće poruke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova biografija princa Harryja izlazi uskoro, a otkriva nove detalje!

Uoči 30. rođendana princa Harryja u javnost će izaći njegova biografija koja otkriva niz detalja iz djetinjstva koji su ga zauvijek obilježili.

Pogledaj i ovo Kraljica Camilla Jako su bliske inače Kraljica Camilla oglasila se prvi put o stanju Kate Middleton i otkrila nove detalje kako se osjeća: "Znam da je ona..."

U jednom se dijelu spomenute knjige govori i o razdoblju nakon što su se njegova majka princeza Diana i princ Charles rastali.

Penny Junor, autorica knjige, navodi da je Charles tada strogo zabranio zaposlenicima ili bilo kome od ukućana da kaže i jednu grubu riječ protiv majke njegovih sinova i da je Diana zapravo bila ta koja je prolijevala zlu krv, piše Daily Mail.

Prema riječima autorice, omiljena je princeza Diana navodno slala anonimne prijeteće poruke čak i djevojci koja je čuvala mlade prinčeve, a svaka dadilja koju su zavoljeli naišla je na njezina podmetanja. Jedna od priča također kaže da je uznemiravala i novu izabranicu princa Charlesa, Camillu Parker Bowles. Pozivi su obično dolazili su gluho doba noći kad je Camilla bila sama u svojoj ladanjskoj kućici.

Prošlo je 17 godina od kobne nesreće u kojoj je poginula slavna princeza Diana.

'Poslala sam nekoga da te ubije. Tamo su u vrtu. Pogledaj kroz prozor. Možeš li ga vidjeti?', navodno je prijetila Diana.
Prošlo je 17 godina otkada je velška princeza Diana, poznata kao Lady Di, poginula je u prometnoj nesreći u pariškom tunelu 31.8.1997. godine, no ona još uvijek živi u srcima Britanaca. Prema oporuci princeze Diane, princ Harry postati će bogatiji na 10 milijuna funti za svoj 30-ti rođendan!

Dio bogatstva trebao je biti podijeljen prinčevima Harryju i Williamu kada su napunili 25 godina života. Međutim, izvršitelji njezine oporuke odlučili su dob pomaknuti na 30 godina.
Stariji Dianin sin, princ William, svoj je dio nasljedstva dobio kada je navršio tridesetu. Čini se kako će princ Harry još bolje proći jer se moraju zaračunati kamate posljednjih 5 godina.
Osim novca, on je dobio i dio nakita pokojne princeze.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene