Svestrana zvijezda

Od akcijskog junaka do - slikara!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Holivudska zvijezda Sylvester Stallone, vrlo popularan u Rusiji, u nedjelju je otvorio izložbu svojih slika nadahnutih apstraktnim ekspresionizmom u uglednom Ruskome muzeju u Sankt Peterburgu.

'Kada sam vidio reprodukcije, shvatio sam da je on pravi slikar', izjavio je direktor muzeja Vladimir Gusev o hollywoodskoj zvijezdi Sylvesteru Stalloneu.
    
Kustosi i povjesničari umjetnosti drugog najvećeg ruskoga grada iznijeli su pozitivne ocjene o slikarskom umijeću holivudskoga glumca, no komunisti su zatražili zatvaranje izložbe čovjeka koji je tumačio antisovjetske junake.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Sada su u sedmom nebu Još nedavno se htjela razvesti od svog 23 godine starijeg supruga, a on ju sada pipka gdje stigne i ona se na to nimalo ne buni!

>> Zvijezde Hollywooda su vremenski putnici?! Uhvaćeni na fotkama starim stotine godina!
    
Glumac, koji se proslavio ulogama u filmovima Rocky te Rambo, bio je na otvorenju izložbe "Sylvester Stallone. Art. 1975-2013".

'Nadam se da ćete voljeti moje slike', rekao je i objasnio 'osim obitelji najviše na svijetu volim umjetnost i da sam mogao život bih bio posvetio kiparstvu i slikarstvu', priznao je 67-godišnji Stallone.
    
Izložba mu ostaje otvorena do polovice siječnja 2014. (HINA)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene