Za 58. rođendan

Svoju sliku ljubim - Koliko oduševljenja samom sobom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kris Jenner obožava biti u centru pažnje tako da su njezine kćerke točno znale koji lik staviti na majčinu rođendansku tortu kojom se jučer slavio njezin 58. rođendan. Pa njezin, naravno!

Sa svojim licem na torti, koja je bila ukrašena bisernom okrlicom, Kris Jenner je proslavila rođendan u krugu najmilijih - svoje voljene obitelji, u jednom losangeleskom luksuznom restoranu.

A žena koja je rodila šestero djece, koja je pomajka njih četvero, koja ima troje unučadi, menadžerica je svojim kćerkama u njihovim poslovima te još ima i vlastiti talk-show, dobila je pregršt čestitki za svoj poseban dan. Mnoge od njih postavljene su po društvenim mrežama. Donosimo neke od njih.

Pogledaj i ovo showbuzz s njima nikad dosadno Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

>> Izgleda bolje nego ikad - a danas navršava 58 godina!

'Sretan rođendan mojoj nevjerojatnoj majci', napisala je Kim uz fotografije koje je objavila na Instagramu. 'Ti si moja najbolja prijateljica, najjača osoba koju poznajem, voliš tako jako i najveća si potpora na svijetu', nahvalila je Kris njezina miljenica Kim Kardashian.

Ni Khloe nije bila ništa manje rječita.

'Nitko nas ne voli kao ti. Nitko ne vjeruje u svoju djecu kao što ti vjeruješ. Nitko nije tako lud kao ti da ima toliko djece koja mu skaču po glavi po cijeli dan. Moj zaključak je - ne postoji nitko poput tebe', napisala je Khloe uz objavljenu fotografiju te dodala: 'Hvala ti što nas bezuvjetno voliš, što nas učiš svemu prekrasnom, što si uvijek tu za nas bez obzira što nam se događalo... Hvala ti na obitelji'.

Kourtney je, za razliku od Kim i Khloe, ipak bila nešto manje rječita.

'Sretan rođendan mojoj mamici. Hvala ti što si me inspirirala i tako puno naučila o svemu. Ti si najbolja majka i prijateljica. Volim te!', napisala je Kourtney.

Dobila je Kris još puno čestitki od obitelji i prijatelja. Neke od njih pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene