U intervjuu

Svi samo pričaju o Kim i koliko se udebljala! I sama je progovorila!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Niti jedan dan ne može proći bez Kim Kardashian! Otkada je objavila kako čeka svoje prvo dijete, još je traženija!

Oko reality zvijezde Kim Kardashian prava je pomama! Otkada je objavila kako čeka prvo dijete s reperom Kanyeom Westom, paparazzi je prate u stopu a obožavatelji čekaju svaku novu fotografiju ili objavu na Twitteru ili Instagramu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

S voditeljicom Mariom Menuonos s Extra TV-a, Kim je razgovarala o trudnoći, kilogramima, o čemu najviše žudi u trudnoći te o imenima za svoje prvo dijete.

Na pitanje hoće li ona i Kanye pratiti Kardashian tradiciju s početnim slovom 'K', Kim je rekla. 'Bilo bi jako slatko jer smo i Kanye i ja s 'K', no pola imena na našoj listi ne počinje s tim slovom. Imamo još vremena, Kanye želi nešto jedinstveno', rekla je Kim u intervjuu. U Hollywoodu se šuška kako bi se njihova beba mogla zvati North, kako je on West.

Prihvatila je svoje tijelo u trudnoći

Kim je progovorila i o svojoj težini oko kojoj se toliko priča.

'Tabloidi pišu kako imam više od 100 kilograma, no to nije istina. No ne bi mi smetalo da i dobijem toliko kilograma. Iako inače volim slatko i uživam u junk foodu, u trudnoći samo žudim za zdravom hranom poput mrkve, celera... Jedva čekam trenutak kada ću žudjeti za hamburgerom!', rekla je Kim.

Iako je sretna što je trudna, priznala je kako nije sve tako sjajno kao što je mislila.

'Neću vam lagati, treba se naviknuti. Na početku mi je bilo teško jer se tijelo prolazi kroz toliko promjena. No prihvatila sam to i osjećam se sjajno', priznaje.

Evo i video!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene