Nema riječi hvale

Svekrva 'oprala' slavnu snahu: 'Ona je čudovište opsjednuto kontrolom!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svekrva reality zvijezde imala je samo jedan komentar kad je čula da se njezin sin rastaje od supruge - aleluja!

Esther Jenner, svekrva reality zvijezde i majke poznatih sestara Kardashian, Kris Jenner, po prvi je put otvoreno progovorila o braku svog sina Brucea Jennera i Kris te otkrila kako se osjeća zbog njegovog ženstvenog izgleda.

Pogledaj i ovo showbuzz finale u stilu Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao

Njoj se, naime, ne sviđa njegov ženstveni izgled, ali kaže da će ga bez obzira na sve uvijek voljeti. Osim toga, ona 'mrzi' njegovu 'smiješnu i ružnu' dugu kosu.

Kad joj je sin priznao da se želi razvesti od Kris, Esther je imala samo jedan komentar na to: 'Aleluja!'. Ona tvrdi da zna da je Kris kontrolirala koliko je novca Bruce potrošio i da 'nije mogao ni igračku kupiti bez nje'.

Kris Jenner uhvaćena na spoju s nepoznatim muškarcem

'Ona je čudovište opsjednuto kontrolom! Ne znam zašto je takva. Ne vjerujem da se prema ikome dobro odnosi. Može vas jako uvrijediti ne skidajući osmijeh s lica. Što biste vi napravili takvoj osobi? Sve mora biti po njenom ili nikako drugačije. Držim se podalje od nje koliko god mogu', rekla je Esther za Daily Mail.

Prema njezinim riječima, Kris nije imala poštovanja prema njoj ni prema Bruceovoj djeci iz prethodnih brakova, dok je svoju uzdizala i hvalila. Otkrila je i da toliko ne voli Kris da se nada da će se odreći prezimena Jenner jer 'ne želi da ona nosi njezino prezime'.

'Kris nikada nije kuhala dok su Kendall i Kylie bile male. Uvijek bi otišla jesti van sa svojim prijateljicama, a Brucea bi ostavila da se brine o dvije bebe i on bi to činio. Jedino sam njega vidjela da im mijenja pelene, nikada nisam vidjela da je Kris to napravila. Kris se nije zamarala s njihovom edukacijom i odgojem, hvala Bogu pa je to Bruce činio', otkrila je.

Također je šokirana popularnošću reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' te smatra da u njemu 'nema ničeg moralnog'. Esther je otkrila da je njezino pojavljivanje u showu prošle godine bilo namješteno i da se zbog toga osjećala 'zlostavljano'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene