Ups

Sve je uspješno zataškao: Pjevač ima dvoje izvanbračne djece?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lista skandala mladog pjevača svakim je danom sve duža...

Prema pisanju stranih medija, popularni pjevač Justin Bieber, za kojim vrište tinejdžerice diljem svijeta, ponovno se našao u središtu skandala. No, skandal je ostao uspješno neprimijećen zahvaljujući Bieberovoj marketinškoj ekipi, kojoj mladi pjevač nimalo ne olakšava posao.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Njegovi zaposlenici daju sve od sebe kako bi sačuvali bogatstvo mladog pjevača koje se procjenjuje na preko 150 milijuna dolara, iako je Bieber stalno na meti raznih tužbi.

'Oni ga ne pitaju kako da riješe probleme koje radi, već ih riješe', rekao je izvor.

Teško je ugasiti 'staru vatru': Justin Bieber i Selena Gomez ponovno su zajedno

Prema navođenju stranih medija, najnoviji skandal odnosi se na dvije žene s kojima Justin navodno ima dvoje izvanbračne djece, a nakon legitimne provjere njihovih tvrdnji, strani mediji pišu da je svaka žena dobila određen iznos novca kako te informacije ne bi procurile u javnost. Navodno spomenute žene nemaju više nikakav kontakt s mladim pjevačem.

Justin i njegova djevojka Selena Gomez nedavno su viđeni zajedno na tečaju o Bibliji pa se ne možemo ne zapitati želi li se to mladi pjevač iskupiti za sve svoje dosadašnje grijehe...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene