Tko je veća zvijezda?

IMAMO SNIMKU Trenutak rukovanja Kolinde Grabar-Kitarović i Josipe Lisac mnoge ostavio u čudu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon njihovog susreta odmah su krenula šuškanja. Kome je trebala biti čast?

Na svečanoj izvedbi predstave Orašar u HNK u među uzvanicima su bile Josipa Lisac i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Kamere su uhvatile trenutak pozdravljanja dviju uvaženih gošći koji je mnoge svjedoke nagnuo da razmisle tko je tu veća zvijezda!?

Pogledaj i ovo Josipa Lisac - 9 ''Kakva kraljica'' Josipa Lisac umjesto mikrofona u ruke je uzela vrtne grablje, a njen prijatelj pokazao je kako se snašla u ulozi koja nimalo ne sliči njenom poslu!

Predsjednica države ili glazbena diva? Naime, dvije su dame sjedile svaka u svojoj loži, a kada su se ugledale Predsjednica je Josipi pružila ruku na pozdrav. Pri tom se prilično nagnula kako bi dosegnula do poznate glazbene dive. Josipa je pri tom hladnokrvno ostala sjediti i poput prave dive samo pružila ruku i kao da je ''dozvolila'' Predsjednici da se smije rukovati s njom.

Odmah su krenula šuškanja je li Predsjednici bila čast što je u društvu poznate pjevačice ili bi Josipi trebala biti čast što je u društvu prve žene Lijepe naše.

Tko god bio u pravu, mi samo možemo zaključiti da su ove dvije dame itekako ostavile traga u Hrvatskoj. Nema sumnje da će se u udžbenicima nekih budućih naraštaja školaraca učiti i o jednoj i o drugoj. O jednoj u udžbeniku iz povijesti a o drugoj u udžbeniku iz glazbene kulture.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene