Žena je zmaj

Dekolte koji je podigao Hollywood na noge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada se mlađe glumice pojave skoro gole, to je super, kada žena u ozbiljnijim godinama pokaže dekolete, onda je to katastrofa.

Hoyllywood je mjesto koje vrlo često voli držati predavanja o moralu i sličnim stvarima pri tome zaboravljajućikako mu je drugo ime Sodoma i Gomora. Licemjerni kritičari i lažni moralisti nekako su uvijek najglasniji. Tako je bilo i na jučerašnjoj dodijeli SAG nagrada.

Pogledaj i ovo Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Kako se vama čini ideja? Kultni film koji je proslavio Brada Pitta trebao je dobiti nastavak, ali Sarandon je odbila sudjelovati zbog bizarne radnje

Slavna glumica Susan Sarandon pojavila se u bijelom kompletu s hrabrim dekolteom koji je iz nekog razloga zgrozio mnoge. Da, činjenica je, žena ima 69 godina, ali isto tako je činjenica kako izgleda sjajno, a dekolte joj je prirodan za razliku od većine hollywoodskig ljpotice, da, Susan voli mlađe muškarce, voli život i u njemu maksimalno uživa, i tko su sada ti koji sebi uzimaju za pravo kritizirati je?

Susan je bila zadužena za dio programa u kojem se Hollywood prisjeća zvijezda koje više nisu s nama. I baš tu je nastao najveći problem. Kako se samo usudila tako obući i pričati o onima kojih više nema!? Ni u ludilu ne smijete izgledati seksi ako pričate o takvoj temi. Srećom, Susan se ni najmanje nije uzbudila zbog tih i takvih komentara i ponosno je pokazivala svoje grudi, s naglaskom na prirodne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene