Netipična strast

ODUŠEVILA FANOVE Đokovićeva supruga otkrila zanimljivu činjenicu o sebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je njezin muž jedan od najpoznatijih sportaša na svijetu, Jelena Đoković je privatna osoba o kojoj se ne zna toliko.

Tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena proteklog tjedna boravili su u Berlinu, gdje je Đoković treći put u svojoj karijeri primio nagradu Laureus za najboljeg sportaša godine. Iako je on svjetski poznat, njegova supruga Jelena je vrlo privatna osoba. Stoga ne čudi da kada je otkrila na svom Instagramu jednu nepoznatu i zanimljivu činjenicu o sebi, njezini pratitelji su bili oduševljeni.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

'Znam da sveučilišta nisu tipična mjesta za posjetiti, ali to je jedna od mojih strasti i uvijek ih volim obići, te posjetiti kampuse i knjižnice. Ovo sveučilište ima posebnu knjižnicu gdje sam provela nekoliko sati danas istraživajući. Ako googlate 'Brain Library in Berlin', bit ćete iznenađeni kad ugledate vrlo futurističku knjižnicu. Nadam se da će vas to inspirirati da dođete i istražite njenu prostranu kolekciju', napisala je lijepa Jelena uz objavu fotografije na kojoj se nalazi ispred spomenute knjižnice.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene