Šokantno priznanje

Otkrila detalje mračne prošlosti: "Dilala sam drogu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Will Smith i njegova supruga Jada stranice medija često pune zbog kontroverznih izjava o svome braku, a ovoga puta opet su se našli u centru pozornosti.

U braku su već 20 godina unatoč tome što ih razni tabloidi gotovo svakodnevno pokušavaju rastaviti. Will Smith i njegova supruga Jada ovoga puta našli su se u centru medijske pozornosti.

Pogledaj i ovo Will Smith, Jada Pinkett Smith ''jednostavno smo...'' Jada Pinkett Smith šokirala je javnost nevjerojatnim priznanjem o odnosu nje i Willa: ''Koja lažljivica, samo ga želi osramotiti''

Naime, dok je gostovala u radijskoj emisiji Sway In The Morning u srijedu, Jada se dotaknula teme o kojoj nikad dosad nije javno progovorila. "Ono što nitko dosad o meni nije znao jest da sam dilala drogu kad sam upoznala Tupaca. U detalje neću ulaziti jer ću o svemu napisati knjigu", kratko je rekla.

Dodala je samo da joj se u tom periodu dogodilo nešto jako loše zbog čega je odlučila okrenuti novu stranicu u životu. O njezinom prijateljstvu s Tupacom puno se pisalo nakon što je izašao biografski film o njemu 'All Eyez On Me'. Reper je preminuo 7. rujna 1996. godine u Las Vegasu, imao je samo 25 godina. Njegov ubojica nikada nije pronađen, piše Daily Mail.

Ono što smo dosad znali jest da je od mladosti bila okružena kokainom koji su konzumirali njezini roditelji, no sve dok nije odrasla nije shvatila s kojim se problemima točno nosila. Jada i Will zajedno imaju dvoje djece, a glumica trenutačno promovira svoj novi film 'Girls Trip'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene