Šuška se, šuška...

Vjenčanje na vidiku? 'Bit će to krš i lom za pamćenje!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki mediji raspisali su se o vjenčanju Rihanne i Chris Browna otkada se par pomirio, a izgleda kako doista pripremaju vjenčanje - i to svadbeni party stoljeća!

Rihanna i Chris Brown navodno ozbiljno razmišljaju o braku i spremaju se za cjelodnevnu zajedničku momačku i djevojačku večer na jahti.

Pogledaj i ovo Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) debeli dosje Bivša je tražila zabranu prilaza, poznat je po obiteljskom nasilju, a najviše po velikom skandalu s Rihannom

Dvoje pjevača potvrdilo je da njihova veza opet plovi mirnim vodama. Nakon što su prekinuli i nakon što je Chris 2009. napao Rihannu, ona je na sva zvona objavila da se njen dragi promijenio i da će ovaj put sve biti drugačije.

>> 'Trudio sam se biti bolji čovjek i pokazao sam koliko se kajem!'

Kolaju i sve glasnije glasine da se dvoje golupčića ozbiljno sprema za brak, naročito otkako je Rihanna izjavila da silno želi djecu. Američki mediji pišu kako je par sve bliže oltaru, ali da prije toga žele organizirati ludi i nezaboravni provod. Zaljubljeni par trenutno renta jahtu na jugu Francuske, baš kao što je to lani činila sama Rihanna.

'Posadu jahte "Latitude" Rihanna je već upozorila da se pripreme za zabavu stoljeća i naredila im da montiraju postolje za striptiz', rekao je neimenovani insajder britanskom dnevniku The Sun. 'Prijateljima stalno pričaju da će zajedno organizirati momačku i djevojačku večer koja bi se trebala rastegnuti na punih 24 sata', dodaje isti izvor.

'Bit će to krš i lom za pamćenje'

Par i njihovi uzvanici trebali bi ploviti između Monte Carla i Korzike, a cijelo predbračno putovanje trajat će puna dva tjedna.

Prošle godine Rihanna i njeno društvo toliko su partijali na jahti da posada nije mogla oka sklopiti. Popijeno je tada 25 boca šampanjca, 60 boca Peronija i Corone te deset boca tekile. Posada već sada strahuje od najavljenog predbračnog partyja. 'Bit će to krš i lom za pamćenje', sluti izvor.

Rihanna i Chris sreli su se na jugu Francuske prošlo ljeto. Barbadoška ljepotica je obnovljenu vezu priznala početkom godine u magazinu Rolling Stone, objasnivši da ne može živjeti bez Chrisa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene