Morate poslušati

Strava koliko dobro pjeva! Čak je i žiri 'zinuo' od šoka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nargiz Zakirova, koja potječe iz obitelji vrhunskih glazbenika i sama je odlučila ostvariti veliku glazbenu karijeru te se prijavila na talent show! Sudeći prema reakcijama publike i žirija, napravila je sjajan potez!

Nargiz Zakirova jedna je od natjecateljica ruskog showa 'Glas'. Iako u SAD-u živi još od 1995. godine, Nargiz (rodom iz Teškenta) odlučila je doći u Rusiju kako bi se okušala u ovom talent showu.

>> Ono kad Travolta glumi srpskog ratnog zločinca i naručuje 'šlivovicu'...

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte Severina o 'Ostavljenoj': 'Napisala sam je dok sam bila trudna'

Razloga za to da bude tako samouvjerena i vjeruje u pobjedu ima i više nego dovoljno. Naime, odrasla je u obitelji vrhunskih umjetnika - djed Karim je bio operni pjevač, a njezin ujak Farruk voditelj umjetničkog ansambla i zamjenik ministra kulture Uzbekistana, a osim toga i njezini roditelji su glazbenici. Nargiz, koja je udana Amerikanca, ima troje djece, a zarađuje pjevajući po klubovima i restoranima u SAD-u.

Na audiciji je 42-godišnjakinja otpevala pjesmu grupe Scorpions 'Still Loving you', što jednostavno i sami morate poslušati kako biste to doživjeli na pravi način. Tijekom nastupa dobila je ovacije publike, a žiri je bio u šoku!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene