Božić bez poklona

Hauser otkrio zašto Rozgi neće pokloniti ništa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je vjerojatno jedina osoba koja pod borom neće naći ništa od svog zaručnika.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser uživaju u ljubavi i s nestrpljenjem iščekuju još jedan zajednički Božić. Ovo će poznatom paru biti prvi blagdan koji će proslaviti zajedno otkako su se nedavno uselili u zajednički stan u središtu Zagreba.

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

No čini se da sve ipak neće biti tako bajno. Barem ne za Jelenu. Naime, pjevačica je vjerojatno jedina osoba koja pod borom neće naći ništa od svog zaručnika.

"Ništa joj neću kupiti. Baš ništa. Mrzim kupovati poklone, mrzim primati poklone. To je materijalizam. Problem Božića je taj što se pretvorio u nešto materijalno, svi su usmjereni samo na kupovinu i trošenje. To je zapravo bezveze. Božić treba biti duhovni blagdan i tada se treba usmjeriti na neke druge stvari", kazao nam je Hauser.

Na te druge, Stjepanu nepojmljive stvari, usmjerena je i njegova Jelena. "Jako volim kupovati poklone, no to uvijek ostavljam za kraj. Ali napravim ja to uvijek sve. Dobro se organiziram i s kupnjom sam gotova u dva, tri sata", kaže Jelena koja Stjepanovim potezom zasigurno neće biti oduševljena. Baš nas zanima kako će se iz ovoga Hauser izvući!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene