Novi par na sceni

Prava ljubav ili samoi trik - jesu li njihovi zaljubljeni pogledi uvjerili baš sve?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od kako su Stjepan Hauser i Jelena Rozga objavili da se vole, šuškanja ne prestaju.

Jelena Rozga nastupila je na 29. karlovackim Danima piva, a podržati ju je došao i njezin novi dečko Stjepan Hauser. Od kako su javno objavili svoju vezu, šuškanja ne prestaju. Kao da nitko ne vjeruje da je njihova ljubav prava. Velik je broj stručnjaka i običnih smrtnika koji ne prestaju analizirati – kako se to Rozga smiješka, na koji ju je način Stjepan zagrlio, što znači ruka oko njezinog struka i je li sve to samo medijska patka ili marketinški trik?

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

To vjerojatno znaju samo njih dvoje. No, kako to uvijek bude s novim sočnim vijestima, svatko ima svoju teoriju i govorkanja neće prestati još neko vrijeme.

Rozga i Hauser novi su domaći par: 'Stjepan je divan! Sretni smo i zaljubljeni'

O njihovoj romansi počelo se nagađati krajem srpnja kada je 38-godišnja pjevačica iznenadila svog devet godina mlađeg muškarca nenadanim dolaskom na koncert 2Cellosa u Ljubljani. Upravo su tamo po prvi puta pozirali u romantičnom zagrljaju te potaknuli šuškanja da ih veže nešto više od prijateljstva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene