U nedjelju

STELLA: Pregršt emotivnih trenutaka u novoj epizodi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U glazbenom spektaklu ’Stella’ napetost je sve veća, a tko će na kraju biti pobjednik postaje sve neizvjesnije i to zbog privatnih problema omiljenih nam sudionika showa.

Osma nas epizoda Stelle uz poznate melodije i privlačne nastupe uvodi u svijet snažnih emocija koje iz različitih razloga pokreću protagoniste.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav glas Emotivan nastup od kojeg ćete se naježiti - 'Zora je'

Lanini dosadašnji postupci i njihovi rezultati dovode je do ozbiljnog preispitivanja i shvaćanja kako se njene vizije ne poklapaju s onima koji je okružuju. Kristijanovo suočavanje s dugo zatomljavanom tajnom iz njega oslobađa loše uspomene te nagle i nepromišljene reakcije zbog kojih će morati donijeti najtežu odluku.

>> Spletkarošica Barbara: Otela pažnju i iz svega glasa zapjevala!

Matijina prijateljska gesta dirne Jasminu, koja postaje sve sigurnija u sebe, a time i njezin nastup na ’Stelli’ sve bolji. Za razliku od Lane koja se sve teže nosi s frustracijama te se po prvi puta u životu odlučuje otvoreno suprotstaviti Eli.

Nezadovoljna razvojem događaja, Ela postaje sve nesigurnija u konačan ishod natjecanja, ali i svoj odnos s kćeri. Dok njezine frustracije sve više isplivavaju na površinu, Lana u kafiću nailazi na neočekivanu naklonost i podršku kod osobe koju do tad nije uopće doživljavala. Kristijan je čvrsto odlučio zauvijek napustiti grad, i odlazi to podijeliti s Jasminom. Iako je očekivao da ona to neće najbolje prihvatiti, njezina ga reakcija ostavlja bez teksta…

Nemojte niti ove nedjelje u 20.00 sati na Novoj TV propustiti glazbeno-dramski spektakl ’Stella’ u kojem Vas uz pregršt zabave uz pjesme i plesne nastupe naših kandidata očekuju i još neizvjesniji zapleti tijekom natjecanja koje se zahuktava!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene