'Naučio sam je naše psovke'

Srpski glumac odogovorio na glasine o vezi s brazilskom ljepoticom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Srpski glumac odgovorio je na glasine o njegovoj vezi s lijepom manekenkom!

Glumca Dejana Jelaču srpski su mediji počeli povezivati s 'anđelicom' Victoria's Secreta Adrianom Limom nakon što se na Facebooku pohvalio njihovom zajedničkom fotografijom. No, sada je on za srpski Blic opovrgnuo te glasine.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 2 O čemu je tu riječ? Velika transformacija ljepotice koja je harala modnim pistama mnoge je ostavila u šoku, njezino drugačije lice ostavlja upitnike iznad glave

Ima fetiš na susjede? Nakon košarkaša, Adriana Lima u zagrljaju srpskog glumca

'Čim smo se upoznali, postali smo prijatelji. Čak sam je učio neke srpske riječi poput dobar dan, kako si, dobro, a ti, što radiš i poneku našu psovku. I to joj je bilo zabavno', rekao je glumac koji već 12 godina živi na relaciji Beograd - New York.

'Drugi put kad smo se vidjeli, pozdravila me na srpskom! Kad sam je upoznao, nije bila udana za Marka Jarića, ali me je nekoliko godina kasnije upoznala s njim', dodao je glumac koji tvrdi da s Limom nikad neće prijeći prag prijateljstva.

'Ona je za mene jedna od najljepših žena na svijetu. I bolje izgleda otkada je postala majka, to sam joj i rekao. Neki mediji su prenijeli da smo možda više od prijatelja, ali evo, prvi put ću reći istinu: Adriana i ja smo samo prijatelji i tako će ostati! Nema nikakve šanse za nešto više, jer sam u dugoj vezi u kojoj sam ispunjen i uživam', rekao je glumac za Blic.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene