Seli u L.A.

Život je lutrija: Srpska glumica dobila zelenu kartu za SAD

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedna od najuspješnijih srpskih glumica seli u Los Angeles!

Jedna od najuspješnijih srpskih glumica, Katarina Radivojević, koju smo imali prilike gledati u seriji 'Najbolje godine' na Novoj TV, svoju će karijeru nastaviti u Los Angelesu. Naime, Katarina je dobila zelenu kartu na lutriji koju svake godine za imigrante organizira američka vlada, piše srpski Blic. Karta će joj omogućiti da u SAD-u neometano živi i radi.

Pogledaj i ovo Katarina Radivojević evo i zbog koga je došla Lijepa srpska glumica u Zagrebu nije mogla proći neopaženo, pamtimo je iz naše hit-serije, a bila je i u vezi s oskarovcem!

Na Wikipediji objavljen članak o Katarini Radivojević

Blic otkriva da se glumica prijavila na lutriju u listopadu 2013., a u svibnju 2014. saznala je da je i njezin broj izvučen. Katarina već 4 godine sudjeluje u ovoj lutriji, a najbitniji uvjet za konkuriranje je diploma srednje škole, to jest, 12 godina školovanja u kontinuitetu ili po radnom iskustvu određenih zanimanja. Nakon toga se provjerava je li kandidat bio osuđivan.

'Zadovoljna sam zbog zelene karte. Do sada sam imala radnu vizu isključivo za poslove u području glume koju sam obnavljala na nekoliko godina, a sada mi zelena karta omogućava stalni boravak i rad, pa razmišljam da tamo nastavim i školovanje', rekla je Katarina te otkrila kako planira sudjelovati na audicijama u SAD-u, ali i da će se često vraćati u Srbiju zbog posla i obitelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene